man van de heuvels     
            
Hans Coumans
introductie biografie oeuvre artikelen boek stichting contact

 

contact

 

Heeft u vragen over Hans Coumans of over zijn werk, neem dan contact met ons van de Stichting Hans Coumans op via de onderstaande contactgegevens. Ook indien u geïnteresseerd bent in de aankoop of de verkoop van een schilderij, dan kunnen wij bemiddelen dan wel het betreffende werk onder de vermelding van 'te koop' op de website plaatsen. Omdat Stichting Hans Coumans een ideële doelstelling nastreeft, is deze dienst geheel kosteloos. Wij kunnen eventueel adviseren maar verhandelen niet. Wij brengen enkel de verkopende en de kopende partij in contact met elkaar.

Mocht u op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen rondom de totstandkoming van het oeuvreboek, raadpleeg de website dan regelmatig. Indien u alvast vrijblijvend en kosteloos een exemplaar van het boek wilt reserveren, dan verzoeken wij u een email te sturen. Op dat moment wordt u opgenomen in de mailinglijst van Stichting Hans Coumans en ontvangt u ruim voorafgaand aan de boekpresentatie automatisch een invitatie.

Overigens zijn wij blijvend op zoek naar werk van Hans Coumans, zowel voor het boek als voor de algemene documentatie van het oeuvre. Dus mocht u in het bezit zijn van een werk, dan vernemen wij graag van u.

 

contactgegevens

 

 

 

 

 

 

oeuvre

 

landschappen

stadsgezichten

olieverf portretten

snelportretten

zelfportretten

stillevens

kritisch werk

overig werk

 

 

introductie biografie oeuvre artikelen boek stichting contact